Gustafson Touring
Startsida   Bussresor   Boka resa   Resekalender   Information   Kontakta oss
                     
 
 
 

Julmarknad Berlin

Nu är det dags igen för en Julmarknadsresa till Berlin. Vi åker torsdag till söndag den 6-9 december. Berlin är en fantastisk stad med massor av julmarknader, oändligt antal restauranger och shopping i världsklass. Vi bor på ParkInn by Radisson på Alexanderplatz, mitt i centrum ! Boka gärna denna resa senast i oktober.

Reseprogram

Dag1
Vi kör som vanligt från Kalmar genom Blekinge mot Öresundsbron, genom Danmark till Gedser. Där tar vi färjan över till Rostock (ca 1.45 tim). Väl i Rostock stannar vi till på Calles för lite shopping. Resan till Berlin tar sedan ca 2 timmar och vi är på hotellet ca kl 18:30. Där väntar en fin buffe' för de som beställt denna vid bokningen.

Dag 2
Efter frukost blir det en guidad tur genom Berlin där vår svensktalande guide visar upp både kända och mer udda platser. Också här beställer man turen i samband med bokningen. Turen tar ca 3 timmar och sedan upptäcker man staden på egen hand !

Dag 3
Idag gör man vad man vill. Och det finns att göra, det lovar jag ! Att ta sig med lokalbuss från och till hotellet är väldigt enkelt.

Dag 4
Dags att ta sig hemåt ! Vi åker efter frukost mot Rostock och färjan och sedan samma väg hem. Det blir stopp för middag på Ekerödsrasten. Förhoppningsvis har alla med sig goda minnen från Berlin !

Till Boka resa >>

 
Priser

Priser
4150:- i dubbelrum
Tillägg enkelrum: 310:-

Buffé torsdags kväll: €18

Guidad tur fredag: €10

I priset ingår
Helturistbuss med servering ombord av bussvärdinna. Tre frukostbuffe'. Alla skatter och avgifter. Färjeöverfarter. Del i dubbelrum på ParkInn.

 
Avresa december 2018
Tider och påstigning lämnas vid bokningsbekräftelsen. Anmälningsavgift: 300:- (återfås ej vid avbokning)
 
Hotell information

ParkInn by Radisson, ligger på Alexanderplatz i centrum av Berlin. Hotellet är mycket högt, får man ett rum på de övre våningarna är det utsikt över hela staden. Här finns restaurang och bar.

 

 
 
 
 
Gustafson Touring AB - Telefon: 0454 89277